Petrecere cu confeti, şampanie şi muzică la Jandarmeria Braşov. A fost deschisă anchetă disciplinară

2 luni in urmă 6

O comisie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov face verifică după ce în spaţiul public au apărut imagini filmate în curtea Grupării Mobile de Jandarmi, în care aproximativ 35 de angajaţi ai instituţiei participă la o petrecere în aer liber fără măşti de protecţie.

Jandarmii prezenţi organizaseră o petrecere cu confeti, şampanie şi muzică pentru şeful lor care şi-a depus dosarul de pensionare.

Citeşte şi: Bărbat încătuşat de jandarmi la metrou Piaţa Unirii pentru că nu purta mască VIDEO

La un moment dat, în imagini se vede un jandarm aflat în mijlocul participanţilor care este aplaudat şi căruia i se toarnă vin spumant în cap. Mai mult, jandarmul sărbătorit strânge mâinile colegilor prezenţi, se îmbrăţişază cu aceştia. Niciunul nu poartă masca de protecţie.

Gruparea Mobilă de Jandarmi Braşov a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că a fost stabilită o comisie la nivelul unităţii pentru a stabili dacă s-au respectat normele de protecţie şi dacă nu, ce măsuri se impun în acest caz.

„Referitor la imaginile apărute în spaţiul public, vă comunicăm faptul că am luat cunoştinţă despre manifestarea care a avut loc in unitatea noastră. Astfel, în seara zilei de 28 februarie, în jurul orei 23:00, la ieşirea din misiune efective din cadrul unei subunităţi mobile, pe fondul trecerii în rezervă a şefului ierarhic, i-au adus acestuia mulţumiri pentru activitatea depusă în calitate de militar, fapt materializat prin aclamaţii şi urări. În ceea ce priveşte atitudinea cadrelor militare de a se manifesta fără respectarea măsurilor de protecţie individuală la nivelul unităţii noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica acest fapt şi pentru a se lua măsurile legale care se impun”, a transmis Gruparea Mobilă de Jandarmi Braşov.

Sancţiunile vor fi aplicate in funcţie de vinovăţia fiecărui participant.

Citeşte şi: Batrân bătut şi aruncat în duba jandarmilor, în faţa Parlamentului: Era să mor! M-au lovit cu capul de asfalt! – VIDEO

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă