Petrecere cu 50 de persoane la un restaurant din Slatina, oprită de poliţişti. Patronul a fost amendat cu 3.000 de lei

1 lună in urmă 31

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au ”spart” o petrecere privată organizată sâmbătă, 16 ianuarie, la un local din Slatina, la care participau aproximativ 50 de persoane, a scris Gazeta Nouă. Organizatorul evenimentului tocmise și o formație de lăutari.

”În jurul orei 21.15, în urma controlului efectuat la o societate comercială s-a constatat faptul că în incinta restaurantului era organizat un eveniment privat, la care participau aproximativ 50 de persoane, atmosfera fiind întreținută de o formație vocal- instrumentală. Polițiștii au întrerupt evenimentul și au sancționat contravențional organizatorul cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii nr 55/ 2020”, a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt. 

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că la o terasă, din Slatina, nu erau respectate măsurile de diminuare a impactului riscurilor, numărul persoanelor prezente depășind limita de 30% din capacitatea localului. Administratorul a fost sancționat cu amendă de 2.500 de lei.

Incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile în judeţul Olt, pe 17 ianuarie, este de 0,72/1.000 locuitori, a transmis, duminică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

La Slatina, muncipiul de reședință al județului, incidența este de 1,14 cazuri active la o mie de locuitori. Orașul are 70.000 de locuitori.

Foto: Ziarul de Olt

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă