Petrecere cu 50 de oameni, oprită de polițiștii bucureșteni. Amenzi de zeci de mii de lei

1 lună in urmă 22

Mașină a poliției Mașină a poliției

O petrecere cu 50 de participanți, într-un restaurant din Capitala, a fost întreruptă sâmbătă seară de polițiști. Oamenii legii au dat amenzi de zeci de mii de lei, pentru nerespectarea restricţiilor anti-pandemie, potrivit Realitatea Plus. 

DUMINICĂ, 11 APRILIE 2021, 00:07

SURSĂ: Realitatea Plus

AUTOR: REALITATEA.NET

Descinderea polițiștilor a avut loc sâmbătă, la ora 21:45, oră la care, potrivit reglementărilor în vigoare pentru Capitală, era deja interzisă deplasarea persoanelor, în alte scopuri decât cele de necesitate.

 "Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 2 Poliție, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au constatat că în interiorul unei societăți comerciale cu profil alimentație publică se află în desfășurare un eveniment privat. Au fost identificate și sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 25.000, 50 de persoane. De asemenea, societatea comercială a fost sancționată contravențional conform prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 cu suma de 20.000 lei", a transmis Poliţia Capitalei.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă