Petrecăreții lui Dinamo, distruși de 2 foști „câini”: „Mi-e rușine de ce văd! Cum să fii respectat?” / „Dacă are unul coronavirus? Nu purtau mască”

1 lună in urmă 12

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021, 20:42 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 21:45

Show-ul pe manele de la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Ricardo Grigore (22 de ani), la care au participat mai mulți dinamoviști, a fost criticat de doi foști jucători ai „câinilor”, din perioade diferite ale clubului.

Ioan Ovidiu Sabău, fost fotbalist în marea formație a roș-albilor a lui Mircea Lucescu, a fost extrem de dezamăgit, după vizionarea imaginilor: „La ce a ajuns Dinamo... E posibil așa ceva, de acest nivel? Dinamo a avut fotbaliști uriași. Doar că îmbraci tricoul lui Dinamo e extraordinar. Unul dintre cele mai reprezentative cluburi. Mi-e rușine să văd! Cum vrei să fii respectat, în situația în care este clubul în momentul ăsta? Tu transmiți că nu-ți pasă... Și vedem ce-o mai fi după”, a declarat Neluțu Sabău, la Look Sport+.

Lucian Goian, despre petrecerea lui Ricardo Grigore: „Toți erau fără mască!”

Lucian Goian, care a cucerit și el trofee cu roș-albii, având și el momente de exuberanță alături de colegi la diverse petreceri în grup, a atras atenția și asupra faptul că nu s-a încheiat pandemia. Ori imaginile arată un mare party, cu de toate, mai puțin reguli impuse de autorități. 

„Părerea mea e că astfel de petreceri s-au făcut mereu. Nu era momentul! Iar dacă faci ceva, măcar să te ferești! Vin oameni din anturajul jucătorilor care scapă aceste imagini. Dacă vrei să te distrezi, măcar să fii mai cumpătat. Da, jucătorii au greșit, apoi toți erau fără mască acolo. Dacă are unul coronavirus, ce faci? O altă chestie: dacă Dinamo era pe locul 1 sau 2, nu zicea nimeni nimic, scria doar «Dinamo petrece»”, a declarat Lucian Goian.

VIDEO Dan Matei Agathon aduce vești bune pentru dinamoviști: „Sunt câțiva oameni care ar vrea să investească la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Se întoarce Rednic! Dinamo pregătește marea lovitură » Ce se întâmplă cu Mulțescu

FOTO Suporterii lui Dinamo scriu istorie » Moment excepțional pregătit la meciul cu Clinceni: „Nu s-a mai văzut niciodată pe vreun stadion!”

Playtech: ȘOC! Simona Halep, UMILITĂ în direct la TV. De la ce a pornit totul: ”Nu are nicio treabă. Poate era pe...


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă