”Petrecăreții” din lotul lui Dinamo, puși la zid: ”Sunt inconștienți” + ”Ești până la gât în apă și faci asta?”

1 lună in urmă 19

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Cu două zile înaintea confruntării din ”Ștefan cel Mare”, mai mulți fotbaliști din lotul lui Dinamo, Mihai Eșanu, Ricardo Grigore, Florin Bejan, Paul Anton și Robert Moldoveanu, au participat la o petrecere, cu manele, dar fără distanțare socială, gest pentru care au fost dur criticați.

”Petrecăreții” din lotul lui Dinamo, criticați dur

Florin Prunea a transmis, după înfrângerea cu Academica Clinceni, că participarea la o petrecere în plină pandemie și în situația sportivă în care se află Dinamo, este un gest de inconștiență.

Cum e posibil să participi la o petrecere cu două zile înainte de meci, în situația în care suntem? Eu la asta mă refer, sunt inconștienți! Chiar dacă sunt băieți tineri, dar să nu îi ia nimeni, să îi tragă de mânecă?”, a declarat Florin Prunea, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Fostul portar și conducător al lui Dinamo a fost completat de Ion Crăciunescu: ”Nu era momentul să faci așa ceva, tu ești cu apa până la gât și faci o chermeză de genul acesta? Și Grigore mai spune că e viața lui personală. O gafă de genul ăsta te duce unde te duce”.

Prezent, de asemenea, în studio, Ionel Dănciulescu a transmis că, deși ieșirea jucătorilor este regretabilă, speră ca cel puțin aceștia să învețe o lecție și să nu mai repete astfel de greșeli.

Să conștientizeze că a greșit. E un jucător tânăr, la care țin mult. El trebuie să își facă o analiză, eu cred că a învățat ceva din tot ce s-a întâmplat în această zi. Crezi că Grigore e singurul jucător care a participat la o chestie de genul acesta? Sunt mulți, chiar dacă nu e normal. Nu trebuie să-l răstignim. El trebuie să fie atent și cu viața particulară”, a transmis Ionel Dănciulescu.

După înfrângerea cu Academica Clinceni, Dinamo este pe locul 14 în Liga 1, de baraj, cu 27 de puncte, dar ar putea intra în play-out de pe o poziție direct retrogradabilă, 15, în cazul în care Hermannstadt învinge Poli Iași, luni, de la 17:30, în direct la Digi Sport 1.

VIDEO cu rezumatul meciului Dinamo - Academica Clinceni 1-3:

Etichete: florin prunea , petrecere dinamo , ricardo grigore , dinamo academica clinceni
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă