Petre Roman, reacție incredibilă când a aflat că fiica sa divorțează după șase ani de căsnicie

1 lună in urmă 34

„M-a întrebat doar 'Pot să te ajut cu ceva? Vrei să încerc să am eu o discuție?' și i-am spus 'Tată, nu cred că e cazul ca tu să încerci să îmi rezolvi mie problemele personale. Sunt unii oameni care recurg la chestia asta, dar nu este cazul să intervii'. Trebuie până la urmă singură să îmi rezolv problemele. Dar el m-a tot sunat, m-a tot întrebat dacă e totul OK”, a spus Oana Roman, potrivit Cancan.

Oana Roman chiar a izbucnit în lacrimi, în timpul emisiunii la care participa, când a venit vorba despre despărțirea de soțul ei.

„Mama trebuie să stea cu mine pentru că nu mai putea să stea singură. Marius a venit cu ideea să stea cu noi, dar apoi nu i-a mai convenit, pentru că simțea că îi ia din intimitate, că nu mai era aceeași atmosferă în casă. Dar nu de la asta au început discuțiile dintre noi, acestea au apărut de mai mulți ani, dar nu din cauza mamei.

Problemele nu au venit din exterior, au fost interioare. La un moment se întâmplă să ajungi în punctul în care să îți dai seama că sunt chestii care țin de principii de viață, care sunt diferite. Si atunci, ce rost are să te chinui? Nu e sfârșitul lumii, nu moare nimeni”, a mărturisit Oana Roman.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă