Petre Roman, după ce a fost ales pe lista Gabrielei Firea: Nu m-am văzut, în campanie, nici cu ea, nici cu ceilalți de pe lista de consilieri

4 luni in urmă 28

"Când ești în alegeri trebuie să promiți oamenilor cum va fi viitorul. Noi nu am avut în această campanie un program de viitor. Eu, dacă eram un simplu bucureștean, voiam să știu ce-mi propui pentru viitor. Nu poți să vorbești numai despre faptul că ai realizat ceva. O campanie electorală este despre viitor," a afirmat fostul premier, luni seară, la TVR.

Pe de altă parte, Roman a recunoscut că nici nu a încercat să-i dea sfaturi Gabrielei Firea, pentru că nu s-a întâlnit cu ea niciodată, în timpul campaniei. "Dânsa a făcut o campanie despre ceea ce a făcut. Nu se câștigă alegerile așa niciodată." De altfel, fostul premier a recunoscut că nu s-a întâlnit cu niciunul dintre ceilalți consilieri generali PSD, între care Anghel Iordănescu, Dumitru Dragmoir, Elisabeta Lipă sau Daniel Pancu, Monica Davidescu, decât în momentul în care s-a depus lista, pe 17 august.

La momentul respectiv, Roman afirma că ”nu se mai pune problema să stau pe margine, să observ ce se întâmplă și să dau sfaturi, am decis să intru și să fac ceva pentru bucureșteni.”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă