Petre Grigoraș nu înțelege filozofia lui Gigi Becali: „FCSB a ajuns o echipă de duzină care nu mai merită atenția noastră”

2 săptămâni in urmă 26

Petre Grigoraș (56 de ani), fost fotbalist și antrenor în Liga 1, e dezamăgit de situația de la FCSB pentru că aici nu mai contează performanța.

Fostul tehnician, care a condus sezonul trecut Oțelul Galați, a decis să demareze proiectul unei academii de fotbal la Constanța și e departe de tumultul primei divizii.

Finanţatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anunţat, luni seara, că înlocuitorul lui Edward Iordănescu la conducerea tehnică a echipei este Anton Petrea, antrenor care a mai condus formaţia bucureşteană în sezonul 2020-2021.

Petre Grigoraș nu înțelege filozofia lui Gigi Becali: „FCSB a ajuns o echipă de duzină care nu mai merită atenția noastră”

Edward Iordănescu, 43 de ani, a preluat conducerea tehnică a FCSB la 18 august, după ce în primele 5 etape ale Ligii I echipa fusese pregătită de Dinu Todoran. Contractul său era valabil până la sfârşitul sezonului 2021-2022.

„Mă așteptam să se ajungă la această situație la FCSB. Nu mai contează rezultatele. Nu ați văzut care este filozofia? N-ai un punct mai mult decât atunci când ai preluat echipa, atunci la revedere.

Chiar dacă ai nouă meciuri consecutive fără înfrângere. Ați văzut și voi mai multe declarații, este greu ca Becali să nu se implice în echipă.

E clar că FCSB-ul a ajuns o echipă de duzină care nu mai interesează pe nimeni. Cred că ar trebui să nu le mai dăm atât de multă importanță. Nepăsarea poate ar face un lucru mai bun pentru o echipă atât de cunoscută, atât de iubită în toată țara și bineînțeles în lume.

Nu e bine să devină subiect de bârfe și de scandal, subiect de Las Fierbinți. E foarte urât ce s-a întâmplat și ați văzut bine asta. Mă așteptam ca Gigi Becali să facă asta, pentru că se plictisea”, a recunsocut Petre Grigoraș la Radio Sport Total FM.

The post Petre Grigoraș nu înțelege filozofia lui Gigi Becali: „FCSB a ajuns o echipă de duzină care nu mai merită atenția noastră” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă