Peste o sută de tinerii din Alba Iulia s-au vaccinat sâmbătă noaptea pe ritmuri de muzică house

1 lună in urmă 19

Duminica, 31 Octombrie 2021, ora 13:32

66 citiri

Peste o sută de tinerii din Alba Iulia s-au vaccinat sâmbătă noaptea pe ritmuri de muzică house

Peste 130 de tineri s-au vaccinat anti - COVID-19 în cadrul unei acţiuni nocturne inedite, denumite generic "Clubul vaccinaţilor", organizată la acest sfârşit de săptămână în Alba Iulia.

Un MC a animat atmosfera cu muzică house.

Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, Alexandru Sinea, a declarat că la maratonul vaccinării organizat la centrul amenajat la Sala de Sport a Liceului "Alexandru Domşa" din Alba Iulia, vineri şi sâmbătă, în intervalul orar 20.00 - 3.00 s-au prezentat 134 de persoane, marea majoritate tineri.

Potrivit lui Alexandru Sinea, în prima seară s-au vaccinat 70 de persoane, iar sâmbătă 64 de persoane. Alte 263 de persoane s-au vaccinat vineri şi sâmbătă în timpul zilei la centrul menţionat.

Monotonia timpului de aşteptare de după vaccinare a fost alungată de organizatori prin crearea unei atmosfere de distracţie. Astfel, MC Kotto a întreţinut atmosfera cu muzică de club şi jocuri de lumini.

Şi în municipiul Sebeş a fost organizat, vineri şi sâmbătă, un maraton de vaccinare de către Primărie, în colaborare cu DSP Alba şi cu Direcţia Generală de Asistenţă Sebeş. Aici s-au vaccinat în cele două zile 148 de persoane, a precizat Alexandru Sinea.

În total, în Alba s-au vaccinat sâmbătă 1.559 de persoane, din care cu doza 1 - 766, cu doza 2 - 172, cu doza 3 - 272 şi cu Johnson & Johnson - 349.

Ritmul de vaccinare a scăzut la jumătate faţă de marţi, când s-a înregistrat un record în Alba. Atunci au fost administrate 3.417 de doze, din care 1.837 au fost cu Doza I.

Rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în Alba era duminică de 10,54 la mia de locuitori, cu 3.946 de cazuri depistate în ultimele 14 zile, potrivit DSP Alba.

Citeste si:

Maraton de vaccinare pe muzică disco la Alba Iulia. Serurile anti-COVID vor fi administrate doar de asistente timp de 7 ore

DSP Alba și Crucea Roșie organizează un maraton de vaccinare anti COVID-19, pe muzică disco la Sala de Sport a Liceului Alexandru Domșa, din Alba Iulia. Acțiunea are loc vineri, 29...

Jon Bon Jovi şi Bryan Adams, diagnosticați cu noul coronavirus. Ambii sunt complet vaccinați

Muzicienii Jon Bon Jovi şi Bryan Adams au fost infectați cu Covid-19, astfel că şi-au anulat ultimele concerte programate în această perioadă. Bryan Adams urma să cânte sâmbătă...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă