”Peste noapte, e complicat!”. Semnal de alarmă pentru Craiova, înainte de a intra în ”era Marinos Ouzounidis”. Problema grecului

2 luni in urmă 3

Liga 1: UTA Arad - Hermannstadt, duminică, 13:30, Digi Sport 1

Liga 1: Universitatea Craiova - Dinamo, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Ilie Dumitrescu, fost tehnician în Grecia și Cipru, unde a antrenat și Marinos Ouzounidis, îi atestă valoarea noului antrenor al Craiovei, dar trage și un semnal de alarmă, privind perioada de care elenul va avea nevoie pentru a se adapta la echipă, dar și la realitatea fotbalului românesc. 

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru Universitatea Craiova

Apoel, condusă de el, a arătat bine, la AEK a lăsat o impresie bună. Dar are nevoie de timp, nu cunoaște campionatul, nu cunoaște jucătorii Craiovei.

E important să-l ajute și Dragoș Bon, are nevoie să aibă un ajutor pentru a se adapta cât mai repede la ceea ce înseamnă campionatul României. El cu siguranță a văzut multe meciuri ale Craiovei, dar e complicat peste noapte să te acomodezi.

Făcând o comparație cu Bergodi, e altceva. Va avea nevoie de timp să cunoască jucătorii. Să vedem ce sistem va juca, dar, în orice caz, au adus un antrenor foarte bun, e o certitudine”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

Marinos Ouzounidis a luat deja un prim contact cu Craiova și cu arena ”Ion Oblemenco”, fiind în tribune, de unde a fost surprins oferind chiar și indicații la meciul cu Dinamo. Antrenorul grec urmează să înceapă efectiv treaba la Universitatea de luni, când va conduce primul antrenament.

Până să ajungă la CraiovaMarinos Ouzounidis a mai antrenat, printre altele, la Skoda Xanthi, AEL Larissa, Panionios, Panathinaikos sau Apoel Nicossia, echipă de care s-a despărțit în luna octombrie a anului trecut.

În cariera de antrenor, Marinos Ouzounidis a câștigat un singur trofeu, titlul în Cipru cu Apoel Nicossia în 2007, la primul mandat pe banca clubului cipriot.

Primele impresii ale lui Sorin Cîrțu despre noul antrenor al Craiovei

Despre pericolul pe care îl reprezintă perioada de adaptare, care trebuie să fie scurtă, a vorbit și Sorin Cârțu, președintele Craiovei, imediat după meciul cu Dinamo.

M-am întreținut cu el la începutul partidei, nu am intrat în mari amănunte, avem timp destul, îi stau la dispoziție.

Ouzounidis trebuie să meargă pe repede înainte, trebuie să se adapteze și să-i învețe pe jucători și să le transmită filosofia lui, Craiova are jucători buni. Când vine un antrenor nou se creează o stare pozitivă. Calculul hârtiei ne arată favoriți în majoritatea meciurilor până la sfârșit”, a declarat Sorin Cârțu, la Digi Sport Special.

Primul meci pentru Marinos Ouzounidis în funcția de antrenor principal al Universității Craiova este programat joi, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1, împotriva celor de la FC Botoșani, în optimile Cupei României.

În ceea ce privește situația din campionat, Universitatea Craiova este pe locul trei, cu 43 de puncte, patru în spatele CFR-ului și cinci mai puține decât liderul FCSB, formații care au un meci mai puțin disputat.

Etichete: ilie dumitrescu , antrenor universitatea craiova , marinos ouzounidis
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă