Peste câte zile se împart bonurile de masă pentru imunizarea anti-COVID-19 - Ministrul Ioana Mihăilă a anunțat ce trebuie să facă vaccinații

2 luni in urmă 33

 Facebook Peste câte zile se împart bonurile de masă pentru imunizarea anti-COVID-19 - Anunțul Ioanei Mihăilă Foto: Facebook

Ministrul Ioana Mihăilă a anunțat că bonurile de masă pentru cei care se vor vaccina împotriva COVID-19 vor fi date din luna septembrie la centrele de vaccinare. Ministrul Sănătății a precizat și care este de fapt condiția principală a primirii acestor bonuri pentru vaccinare.  

JOI, 12 AUGUST 2021, 11:16

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

Ioana Mihăilă a declarat că bonurile se vor da „probabil începând cu luna septembrie. Nu știu încă exact data, sunt niște tehnicalități ce trebui îndeplinite, cadrul legal, asigurarea resursei bugetare, după aceea tipărirea și distribuirea bonurilor. Cred că până în septembrie vom reuși să le îndeplinim”, joi, la Europa FM.

Ministrul Sănătății a precizat că doar cei care se vaccinează complet vor primi tichetul de 100 de lei, cel mai sigur, la centrele de imunizare.

„Probabil le vom distribui prin direcțiile de sănătate publică și le vom împărți apoi împreuă cu vaccinurile către centrle de vaccinare și alte situații în care se vaccinează populația, cum sunt, de exemplu, medicii de familie”, a explicat ministrul Ioana Mihăilă.

Coaliţia de guvernare a agreat soluţia acordării de bonuri de masă pentru persoanele care se vaccinează anti-COVID, a declarat, marţi, ministrul Sănătăţii. Ioana Mihăilă a mai explicat că se caută posibilitățile tehnice pentru organizarea unor loterii la care să fie înscriși cei care deja s-au vaccinat.

Ministrul Sănătății anunțase încă la începutul lunii august că a propus loterii și tombole pentru stimularea vaccinării anti-COVID-19.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă