Peste 9.300 de flacoane de Remdesivir distribuite către spitale care tratează pacienţi COVID-19

2 săptămâni in urmă 12

Studiu. Tratamentul cu antibiotic poate fi periculos pentru copiii sub 2 ani. Ce afecțiuni riscă să dezvolteStudiu. Tratamentul cu antibiotic poate fi periculos pentru copiii sub 2 ani. Ce afecțiuni riscă să dezvolte
  • Peste 9.300 de flacoane de Remdesivir au fost distribuite spitalelor care tratează pacienţi cu COVID-19, în ultimele zile, anunţă Ministerul Sănătăţii.
  • Miercuri, Guvernul României a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii cu 332,5 milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului României.

Peste 9.300 de flacoane de Remdesivir au fost distribuite spitalelor care tratează pacienţi cu COVID-19, în ultimele zile, anunţă Ministerul Sănătăţii.

Ministerul Sănătăţii a anunţat joi că, în perioada 9-11 noiembrie 2021, Ministerul Sănătăţii a distribuit 9.312 flacoane de Remdesivir în peste 100 de spitale care tratează pacienţi infectaţi cu SARS-Cov-2, în stadii medii de boală.

„Veklury (Remdesivir) a fost primul tratament autorizat pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus, acesta primind o autorizaţie de introducere pe piaţă condiţionată”, transmite MS.

Miercuri, Guvernul României a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii cu 332,5 milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului României.

120 milioane de lei din fondurile alocate vor fi destinate pentru achiziţia a unei noi tranşe de 70 000 de doze de Remdesivir.

The post Peste 9.300 de flacoane de Remdesivir distribuite către spitale care tratează pacienţi COVID-19 appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă