Peste 700 de câini de la adăpostul Odăi riscă să rămână pe drumuri din cauza neînțelegerilor dintre Primăria Sectorului 1 și Romprest

2 luni in urmă 1

Adapost pentru caini fara ingrijitori

EMBED VIDEO LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

O muncă făcută până de curând de câțiva angajați ai firmei de salubritate Romprest. Din cauza datoriei de peste 100 de milioane de lei pe care Primăria Sectorului 1 o are către companie, reprezentanții acesteia au decis să nu se mai ocupe de îngrijirea adăpostului. Așa că soarta celor 760 de câini este incertă.

Deși s-a cerut un punct de vedere, reprezentanții Romprest au refuzat să stea de vorbă cu jurnaliștii TVR. Important de precizat este faptul că în toți acești ani, pentru îngrijirea adăpostului de câini, compania nu a cerut niciun ban de la Primăria Sectorului 1.

Reprezentanții primăriei confirmă această situație. Spun însă că totul este sub control. Se bazează pe ajutorul organizațiilor pentru protecția animalelor și pe voluntari.

Reprezantanții ONG-urilor care au fost la discuție susțin că sunt dispuși să încurajeze adopțiile, dar discuțiile au rămas în aer.

Pentru îngrijirea câinilor din adăpostul Odăi, Primăria Sectorului 1 are un buget de 3 milioane de lei. Bani suficienți, spun activiștii pentru protecția animalelor, dacă ar fi drămuiți așa cum trebuie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă