Peste 7 kilometri de pârtii noi la Sinaia. Linia de teleschi Călugărul, construită în timp record

3 săptămâni in urmă 15

Domeniul schiabil al stațiunii Sinaia, județul Prahova, s-a îmbogăţit cu peste șapte kilometri de pârtii noi. Beneficiind de zăpadă și de un peisaj superb, turiștii se pot bucura din plin de o experiență pe schiuri sau snowboard, informează Observatornews.ro.

Nu mai puțin de cinci pârtii cu o lungime totală de 7,2 kilometri au fost deschise, în timp ce Călugărul, noua instalaţie de transport de pe domeniul schiabil al staţiunii Sinaia, are o lungime de peste 700 de metri.

Linia de teleschi Călugărul a fost construită în timp record, în zona superioară din domeniul schiabil al stațiunii Sinaia, pentru a reduce, în acest sezon, aglomerația de la instalațiile de transport pe cablu.

În total, investiția făcută în cele cinci pârtii din Sinaia s-a ridicat la

„Condiţiile de schi sunt excelente, toate pârtile de aici de la altitudine sunt deschise, zăpada este la fel foarte bună, temperaurile sunt scăzute, a nins suficinet pentru a fi amenajate. Toţi cei care vin la Sinaia pot să găsescă pârtii de la cele albastre, până la cele roşii şi chiar şi negre”, a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

În acest moment, lungimea totală a pârtiilor din Sinaia a depășit 30 de kilometri, orașul-stațiune prahovean având cel mai mare domeniu schiabil din România.

FOTO: Primăria Sinaia

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă