Peste 50.000 de persoane vaccinate in ultimele 24 de ore, 8.091 cu serul AstraZeneca

2 săptămâni in urmă 1

Peste 1,7 milioane de romani au fost vaccinati impotriva COVID-19 de la debutul campaniei de vaccinare si pana in prezent.

In total, au fost administrate 2,4 milioane de doze, arata ultimele statistici furnizate de autoritatile romane.

Dintre acestea, peste 2 milioane de doze au fost administrate din partea companiei Pfizer, in timp ce aproape 180.000 de doze au fost utilizate de la compania Moderna.

De la AstraZeneca, au fost folosite 272.767 de doze.

In ultimele 24 de ore au fost vaccinate peste 50.000 de persoane. In acelasi timp, numarul de reactii adverse este de aproape 8.500.

CITESTE SI:


Anunt important pentru cei care vin din SpaniaReactia preotului de la Biserica din IOR, dupa ce lacasul a fost vandalizat: "Ar fi bine ca Patriarhia sa-si tempereze declaratiile, pentru ca intreaga "afacere" are un singur beneficiar: AUR"Inca un "revolutionar" din Bucuresti condamnat la inchisoare cu executare: "Vreau sa ma bat cu mascatii. Sa moara familia mea daca nu sparg ficatii in voi"CTP, despre controversatul medic Flavia Grosan si despre cei care o lauda: "Cum as putea eu sa numesc aceste persoane? Le-as numi maglavite"VIDEO "Puteti trezi toate simturile unui barbat". Cine sunt unguroaicele sexy care l-au cucerit pe Smiley la "Romanii au talent"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă