Peste 40.000 de persoane s-au înscris până luni la prânz pe locurile libere pentru vaccin, iar peste 100.000 pe listele de așteptare

2 luni in urmă 2

Peste 40.000 de persoane s-au înscris până luni la prânz pe locurile libere pentru vaccin, iar peste 100.000 pe listele de așteptare, potrivit centralizării făcută de Comitetul pentru coordonarea campaniei.

„În cursul zilei de 15 martie a.c., până la ora 12:30, prin intermediul platformei s-au programat 41.145 persoane la centrele în care mai existau locuri libere. Totodată, până la ora 12:30 s-au deschis liste de așteptare pentru 30 județe pe care s-au înscris 100.001 persoane în 361 centre de vaccinare”, se arată într-un comunicat al CNCAV.

Potrivit sursei citate, „platforma este funcțională și permite înscrierea beneficiarilor”.

„Precizăm că în cursul acestei zile se desfășoară operațiunile tehnice de implementare a listelor de așteptare în timp ce platforma este deschisă publicului. Având în vedere că listele de așteptare pe fiecare centru de vaccinare din țară se implementează progresiv în conformitate cu programul postat pe site-ul ROVACCINARE, traficul poate înregistra întârzieri. Listele de așteptare vor rămâne deschise pe toată durata campaniei de vaccinare. Recomandăm cetățenilor să ia în considerare orele prevăzute în programul postat pentru a verifica deschiderea centrelor de vaccinare și a listelor de așteptare aferente”, mai precizează CNCAV.

Citește și

Marea migrație pentru vaccin. Cum și-au dat întâlnire tinerii bucureșteni la Clubul Pensionarilor din Fetești

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă