Peste 150 de elevi și studenți în lupta pentru câștigarea celor 3 burse în valoare de 10.000 de lei fiecare, oferite de Fundația Dan Voiculescu

2 luni in urmă 1

Peste 150 de elevi și studenți din România, Republica Moldova și Diaspora s-au înscris la Concursul ”Bursa pentru Educație Vocațională”, organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cei care au dorit să se înscrie la acest concurs cu un eseu despre domeniul politic, au trebuit să facă o analiză comparativă a celor trei doctrine: liberalismul, social-democrația și umanismul.

Cei interesați de domeniul economic au avut de redactat un eseu despre cum cred ei că se poate consolida clasa de mijloc din România.

Iar cei interesați de domeniul civic au trebuit să demonstreze că sunt niște tineri cu inițiativă și spirit civic și pot propune soluții despre modul în care poate fi eliminată prăpastia dintre generații.

Conceput sub forma unui concurs, acest proiect își propune să încurajeze tinerii să se implice în dezvoltarea societății în care trăim, prin descoperirea vocației, educația politică și dezvoltarea spiritului civic a generației de mâine.

Câștigătorii celor trei burse vor fi anunțați pe 1 februarie 2021.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă