Peste 100 de persoane arestate de FBI cu privire la violentele de la Capitoliu

1 lună in urmă 25

Politia federala americana (FBI) a arestat peste 100 de persoane cu privire la lovitura in forta de la 6 ianuarie la Capitoliu, la Washington, si supravegheaza in prezent persoane considerate o amenintare la adresa securitatii in timpul ceremoniei investirii lui Joe Biden, la 20 ianuarie, a anuntat directorul FBI Christopher Wray, relateaza Reuters.

"Supraveghem indivizi care ar putea sa fie tentati sa comita acelasi tip de violente" ca la Capitoliu, a anuntat directorul FBI intr-un briefing dedicat securitatii ceremoniei investirii.

"De la 6 ianuarie, noi am identificat peste 200 de suspecti. Asadar, stim cine sunteti, ca sunteti acolo, iar agenti FBI vor veni dupa voi", a amenintat Chris Wray.

Cinci persoane au fost ucise miercurea cealalta, cand sustinatori ai lui Donald Trump au luat Congresul cu asalt, cu scopul de a impiedica certificarea alegeriilui Joe Biden presedinte la 3 noiemrbrie.

CITESTE SI: Elevii din scoli vor fi testati impotriva COVID-19 cu teste rapide antigen. Cine se va ocupa de testarea in masa


Citeste mai multe despre violente Trump proteste

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă