Peste 100.000 de angajați din sistemul de învățământ au fost vaccinați. Anunțul ministrului Educației

1 lună in urmă 1

Peste 100.000 de angajați din sistemul de învățământ au fost vaccinați. Anunțul a fost făcut de către ministrul Educației, care a precizat că peste 101.000 de angajați din sistemul de învățământ s-au vaccinat.

Sorin Cîmpeanu susține că eforturile de a organiza o campanie prioritară pentru personalul din învățământ dau rezultate. De asemenea, ministrul a ținut să precizeze că apreciază implicarea și sprijinul CNCAV. La nivel national, a fost depăşit pragul de un million de persoane vaccinate.

Citește și: Ministrul Educației vrea să reducă analfabetismul funcțional în rândul elevilor

”100.000! În campania de vaccinare a personalului din învățământ am atins astăzi – 4 martie – borna de 100.000 de persoane vaccinate. Practic, la finalul acestei zile, peste 101.000 angajați din sistemul de învățământ s-au vaccinat (aproape 30%). Eforturile de a organiza o campanie prioritară pentru personalul din învățământ dau, iată, rezultate! Apreciez implicarea și sprijinul #CNCAV, apreciez responsabilitatea colegilor din sistem și le mulțumesc!” , este mesajul postat de Sorin Cîmpeanu pe Facebook.

Anul școlar 2021-2022 ar putea începe mai DEVREME

Sorin Cîmpeanu a anunțat că anul școlar 2021-2022 ar putea începe mai devreme, pentru a avea o durată mai lungă. Ministrul Educației a precizat că elevii își doresc o vacanță de vară mai lungă. Invitat la Europa FM, ministrul Educațieia a anunțat că anul școlar 2021-2022 ar putea începe mai devreme. De asemenea, acesta a precizat că elevii își doresc o vacanță de vară cât mai lungă.

”România are anul şcolar cu o durată mai scurtă decât în multe alte state mai europene, este adevărat, însă din consultări trebuie să vedem. Înţelegem că elevii doresc o vacanţă de vară cât mai lungă. Ar putea să înceapă chiar mai devreme anul şcolar, pentru a avea o durată mai lungă” a declarat Sorin Cîmpeanu la Europa FM.

Conform calendarului actual, anul școlar 2021-2022 ar trebui să înceapă pe 13 septembrie 2021 și are 34 de săptămânî de cursuri.

Citește și: Ministerul Sănătății nu renunță la purtarea măștii în timpul orelor de sport din INTERIOR! Cum arată situația în restul țărilor europene

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă