Peste 1.000 de persoane s-au vaccinat la centrul drive-thru din Bucureşti, în a treia zi de Paşte

3 zile in urmă 9

Centrul drive-thru din Piaţa Constituţiei a imunizat 1.007 de persoane, în a trei zi de Paşte, fiind cel mai mare număr de persoane vaccinate de la deschiderea centrului, arată datele Primăriei Capitalei.

Marţi, 4 mai, a treia zi de Paşte, numărul celor care au ales să se vaccineze la centrul drive-thru din Piaţa Constituţiei a fost de 1.007 de persoane, în creştere cu peste 100 de persoane faţă de ziua precedentă, când au fost vaccinate 891 de persoane.

Centrul de vaccinare drive-thru din Piaţa Constituţiei a fost deschis joi, 29 aprilie. Centrul din Piaţa Constituţiei dispune de patru fluxuri de vaccinare, este deschis de luni până duminică, între orele 08:00 – 20:00, iar vaccinul pus la dispoziție pentru acest centru este Pfizer-BioNTech. Oamennii se pot vaccina fără programare.

„Este un mecanism prin care se crește accesul la vaccinare a tuturor celor care au un program mai încărcat, această abordare este mult mai utilă pentru aceste persoane. Există suficient de multe doze pentru toți cei care vor să se vaccineze. Rapelul poate fi făcut tot aici sau în alt centru unde se folosește același vaccin”, a anunțat Andrei Baciu în prima zi de funcționare a centrului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă