Peste 1.000 de pacienți cu COVID la Terapie Intensivă, în plină campanie de vaccinare. Explicațiile medicului Dorel Săndesc, în direct la Adriana Nedelea LA FIX

1 lună in urmă 30

Medicul Dorel Săndesc, preşedintele Comisiei ATI din Ministerul Sănătăţii și vicepreședintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, vorbește în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX despre situația din secțiile ATI, unde sunt în continuare peste 1.000 de pacienți cu COVID în stare gravă.

Vorbim cu medicul Dorel Săndesc despre vaccinarea anti-COVID, scăderea numărului de teste în cele trei săptămâni de la începerea vaccinării în România și pericolele noii versiuni a virusului SARS-CoV2, despre care specialiștii spun că este mult mai infecțioasă.

Discutăm și despre cât de mult îi protejează vaccinul anti-COVID pe cei imunizați să nu se mai infecteze și să nu răspândească virusul, situație care să permită renunțarea la masca de protecție și revenirea la viața de dinaintea pandemiei.

Emisiunea Adriana Nedelea LA FIX poate fi urmărită de la ora 11.00 și de la ora 13.00, pe site-ul Libertatea și pe pagina de Facebook.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă