Persoanele din etapa a III-a vor putea fi vaccinate mai devreme. Anuntul premierului Florin Citu

1 lună in urmă 1

Premierul Florin Citu a cerut, luni, ca in zonele cu numar mare de cazuri, unde sunt locuri libere la vaccinare sa fie permisa vaccinarea celor din etapa a III-a.

Potrivit sefului Executivului, inscrierea acestora pe platforma oficiala ar fi trebuit sa inceapa pe 15 martie.

Premierul a sustinut o scurta declaratie de presa in care a vorbit despre vaccinare, dar si despre deciziile de carantinare ca urmare a cresterii incidentei in Bucuresti si Timisoara. Florin Citu a cerut "mai multa comunicare" intre primarul Timisoarei si presedintele Consiliului Judetean si a precizat ca din informatiile sale exista 20 de mii de locuri libere pentru vaccinare in judetul Timis.

"Am cerut ca in zonele precum Timisoara, carantinate, si unde sunt locuri libere, sa se permita vaccinarea celor din etapa trei. Este o nebunie sa lasi locuri libere cand sunt romani care vor sa se vaccineze. Cer mai multa atentie", a declarat premierul.

CITESTE SI:

O romanca de 23 de ani a doborat recordul pentru cea mai tanara bunica din lume. Mama sa ar putea fi cea mai tanara strabunicaCardano, noua senzatie a internetului in lumea criptomonedelor. A crescut de 50 de ori in ultimul anRestaurantele, teatrele si cinematografele se inchid la interior, in Bucuresti. Ce restrictii si exceptii s-au mai stabilitFerma ilegala de ursi in curtea unui interlop aradean. Autoritatile nu au putut elibera animalele pentru ca se pare ca le e frica de proprietarAverea lui IPS Teodosie a explodat in ultimii patru ani: venituri in crestere, salariu cat al presedintelui Iohannis si proprietati de milioane
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă