​Persoanele care s-au încăierat în trafic, pe DN 1, în staţiunea Buşteni, identificate şi amendate. Scandalagiii nu au vrut să depună plângeri

2 săptămâni in urmă 13

Poliţiştii prahoveni le-au identificat pe persoanele care în a doua zi a anului s-au luat la bătaie, în mijlocul drumului naţional 1, pe raza staţiunii Buşteni, în urma unei neînţelegeri în trafic. Cei doi şoferi implicaţi au refuzat să depună plângeri, fiind amendaţi contravenţional.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Buşteni au identificat autoturismele şi persoanele care duminică, în a doua zi a noului an, s-au luat la bătaie în trafic pe Valea Prahovei în zona Poiana Ţapului din staţiunea Buşteni. Este vorba despre un şofer în vârstă de 19 ani din judeţul Călăraşi şi unul de 29 de ani din Tulcea. Tânărul de 19 ani a fost amendat cu 200 de lei, în timp ce al doilea şofer implicat a primit o sancţiune contravenţională de 500 de lei, au precizat oficiali din cadrul Poliţiei judeţene Prahova pentru agenția News.ro.

„Din declaraţiile persoanelor implicate a reieşit faptul că nu doresc să depună plângeri penale în cauză, motivând că şi-au adresat injurii reciproc şi s-au îmbrâncit, pe fondul unor neînţelegeri privind accesul pe DN1, de pe o stradă secundară”, au menţionat oficialii IPJ Prahova.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă