Persoana cercetată de polițiști în cazul amenințărilor la adresa actriței Maia Morgenstern, plasată sub control judiciar

2 luni in urmă 6

La câteva ore după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a informat că o persoană a fost reținută pentru 24 de ore în cazul amenințărilor cu moartea la adresa actriței Maia Morgenstern, procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 3 au anunțat că a fost pusă sub control judiciar, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro.

UPDATE: 18:47 Individul a fost pus sub control judiciar luni de procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 3 în cazul amenințărilor cu moartea transmise actriței Maia Morgenstern. Inițial, procurorii de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, care au instrumentat cazul înainte de a-l declina către PJ S3, îl reținuseră pentru 24 de ore, potrivit G4media.


Actrița Maia Morgenstern, 58 de ani, a publicat, sâmbătă, 27 martie, pe pagina sa de Facebook, capturi dintr-un e-mail semnat „din partea AUR” în care autorul o jignește în mod repetat, o amenință că „va fi jupuită de vie” și spune că va incendia Teatrul Evreiesc, pe care Maia Morgenstern îl conduce.

Ulterior, postarea a dispărut de pe pagina de facebook a actriței.

G4Media a anunțat duminică faptul că un bărbat de 25 ani din București, care ar avea afecțiuni psihice, este cercetat în cazul amenințărilor cu moartea transmise.

Iar azi, conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, organele de cercetare penală din Direcția de Investigații Criminale au dispus reținerea suspectului pentru 24 de ore sub acuzația de săvârșire a infracțiunii de amenințare, cu circumstanţe agravante.

„La data de 27.03.2021, suspectul a trimis de pe adresa de email un mesaj cu caracter antisemit care cuprindea ameninţări cu moartea şi cu alte vătămări la adresa persoanei vătămate şi la adresa angajaţilor Teatrului Evreiesc de Stat”, se arată în comunicat.

De asemenea, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a anunţat că şi-a declinat competenţa de a soluţiona acest dosar în favoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Persoana cercetată de polițiști în cazul amenințărilor la adresa actriței Maia Morgenstern, plasată sub control judiciarComunicatul Parchetului.

Foto: Hepta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă