Persoana cazuta de pe un vas, cautata in Dunare si pe maluri

1 lună in urmă 1

O persoana cazuta de pe un vas in Dunare este cautata, joi seara, cu barci de salvare, dar si terestru pe malurile fluviului, in apropiere de localitatea Islaz, informeaza ISU Teleorman.

Potrivit sursei citate, persoana respectiva a cazut in apa de pe un vas la kilometrul 602 pe Fluviul Dunarea, in apropiere de localitatea Islaz (zona intre Olturi).

Intervin Detasamentul Alexandria, Detasamentul Turnu Magurele si Detasamentul Zimnicea cu trei barci de salvare, trei echipe de cautare terestra si un echipaj SMURD, precizeaza ISU Teleorman.

ISU Teleorman nu a dat mai multe detalii deocamdata despre persoana cazuta din vas, nici despre tipul ambarcatiunii.

Citeste si:

Un roman a platit pentru un credit de 180 de euro dobanda de peste 30.000%. Banii au fost imprumutati pentru 30 de zileDrama Gabrielei Sabatini, cea mai frumoasa jucatoare de tenis a anilor 1990Cel mai des intalnita confuzie pe care o fac romanii cand isi asigura locuintaFiul lui Ilie Dumitrescu, trimis in judecata pentru trafic de droguri. Unde a fost prins vanzand cocainaLautari cunoscuti, adusi la audieri de Politie. Schema uriasa de acte false pentru ajutoare financiare in contextul pandemiei de COVID-19

Citeste mai multe despre Dunare ISU incident

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă