Persoana care i-a trimis Maiei Morgenstern amenintari cu moartea pe mail a fost retinuta

2 săptămâni in urmă 1

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 anunta ca persoana care ar fi trimis mesajul care contine amenintari cu moartea catre Teatrul Evreiesc de Stat a fost retinuta pentru 24 de ore. Totodata, cazul a fost declinat catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, fiind investigate infractiuni de amenintare.

Suspectul in cazul mesajului de amenintare cu moartea la adresa actritei Maia Morgenstern, mesaj trimis pe adresa de e-mail a Teatrului Evreiesc de Stat sub semnatura "din partea partidului AUR", a fost retinut pentru 24 de ore, intr-un dosar care vizeaza infractiunea de amenintare, anunta, luni, Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

Ordonanta de retinere a fost emisa de Directia de Investigatii Criminale.

Procurorii acestei unitati de parchet precizeaza ca, luni, procurorul de caz a emis o ordonanta prin care a dispus declinarea de solutionare a cauzei catre Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3.

"La data de 20.03.2021 suspectul a trimis de pe adresa e e-mail un mesaj cu caracter antisemit care cuprindea amenintari cu moartea si alte vatamari la adresa persoanei vatamate si la adresa angajatilor Teatrului Evreiesc de Stat", au retinut procurorii in ordonanta.

Mesajul este semnat "din partea partidului AUR".

Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) a reclamat, sambata seara, "inscenari mizerabile" in numele formatiunii si a transmis intreaga sustinere pentru Maia Morgenstern.

Citeste si:

Emotionant. Eroul Romaniei in meciul cu Germania, Florin Nita, a plans la finalul meciului. "Cel mai mult m-a sustinut sotia, atat"Ce au zis germanii de portarul erou al Romaniei, Florin Nita"Nu cred ca diferenta pe care o arata Transfermarkt s-a aratat pe teren." Prima reactie a selectionerului Mirel Radoi dupa meciul nationalei cu GermaniaANALIZA In goana dupa hidrogen, "oxigenul" viitorului, Romania isi tine respiratiaCadou nesperat pentru un catel fara stapan.dupa ce a sterpelit de 5 ori un unicorn de plus
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă