Peroane de infarct, după aducerea noilor tramvaie din Polonia la Iași. Călătorii așteaptă pe câțiva zeci de centimetri

2 luni in urmă 28

Pentru a putea încăpea în stațiile de transport în comun noile tramvaie importate de municipalitatea Ieseană din Polonia, angajații primăriei s-au apucat de spart mai multe peroane din oraș.

În ultimele zile, angajații Citadin SA s-au apucat de spart unele peroane din Iași pentru ca și aceste garnituri noi să poată fi scoase în probe. Doar că, în unele zone din oraș, peroanele au ajuns să fie extrem de înguste. Aseară, după ce au modificat o parte a peroanelor cu probleme, garniturile au fost scoase.

Un peron aflat în zona cartierului Tătărași a fost modificat recent pentru a putea să încapă și noile tramvaie PESA. Doar că peronul respectiv a devenit extrem de îngust, de doar câteva zeci de centimetri lățime, relatează BZI.

Cele două noi tramvaie au fost aduse cu câte 2,06 milioane de euro bucata. Ele fac parte dintr-un lot de 16 tramvaie ce vor fi livrate de PESA până la finalul anului 2021.


Citeste si:

Coaliția de guvernare din Polonia, în pragul destrămării. Premierul Mateusz Morawiecki a demis din executiv pe liderul unui partid de dreapta

 Sute de mașini, în coloană pentru a străbate strada principală a unui orășel VIDEO

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă