Pericolul din supermarket: Produse expirate sau stricate şi multă mizerie. Două magazine ar putea fi închise pentru jumătate de an

1 lună in urmă 14

De Alexandra Marin.
Publicat: 29.10.2021, 19:46.
Actualizat: 29.10.2021, 19:46

Produse expirate, fructe şi legume stricate, rugină şi multă mizerie. Asta au găsit inspectorii de la Protecția Consumatorilor în patru magazine Cora din ţară. Au propus o sancţiune fără precedent: închiderea totală a două dintre ele timp de 6 luni.

De la brânză expirată, frigidere murdare şi produse expirate până la insecte moarte sub tăvile de expunere din vitrine. Imaginile pe care vi le arătăm vorbesc de la sine.

Pericol pentru sănătatea oamenilor

Prima măsură a inspectorilor de la Protecţia Consumatorului a fost să oprească de la comercializare și să retragă toate produsele alimentare neconforme găsite în cele patru magazine controlate. Două hypermarketuri, mai exact Cora Alexandriei şi Cora Pantelimon, ar putea fi închise total timp de jumătate de an, iar în celelate două, doar anumite raioane, cum ar fi zona de mezeluri, cofetărie şi pește.

Reprezentanţii hypermarketului spun că vor rezolva problemele în cel mai scurt timp posibil şi că o bună parte dintre neregulile semnalate au fost deja remediate. Retailerul a fost amendat cu 120.000 de lei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă