Pericol pentru Răzvan Lucescu! Al Hilal, o singură victorie în ultimele șase etape, după remiza cu Al Faisaly | VIDEO

1 lună in urmă 121

Răzvan Lucescu riscă să piardă locul 1 din campionat după o serie de șase meciuri în care a obținut o singură victorie. Al Hilal a plecat doar cu un punct de pe terenul lui Al Faisaly, iar echipa românului este acum la doar un pas peste rivalele de la Al Ahli și Al Shabab.

Al Hilal a remizat cu Al-Faisaly, scor 1-1, în runda cu numărul 15 a campionatului din Arabia Saudită. În etapa următoare, Răzvan Lucescu va întâlni Abha, echipă de mijlocul clasamentului.

Răzvan Lucescu a fost eroul unor scene șocante în derby-ul cu Al Ahli, din urmă cu două etape. Antrenorul român s-a considerat nedreptățit de arbitraj și i-a reproșat centralului modul în care a condus partida.

Pericol pentru Răzvan Lucescu! Al Hilal, o singură victorie în ultimele șase etape, după remiza cu Al Faisaly

Bafetimbi Gomis a deschis scorul în minutul 20. Atacantul a marcat după o centrare a lui Andre Carrillo.

¡Tremenda asistencia de la ‘Culebra’! Apareció André Carrillo por la banda derecha con un centro preciso para que Gomis abra el marcador a favor del Al Hilal. https://t.co/ZmqdrXOztY

— Fernando Egúsquiza (@fegusquizap) January 25, 2021

Răzvan Lucescu nu a plecat cu cele trei puncte de la Faisaly. Julio Tavares a transformat fără emoții o lovitură de pedeapsă în minutul 83, iar gazdele au smuls un punct.

Al-Faisaly no gana, pero venía de robarle puntos a Al-Shabab (3ro). Buen partido de Júlio Tavares, que casi lo voltea de cabeza minutos después. Participó también en el gol de la fecha anterior. A buscar más jugadores caboverdianos(?)pic.twitter.com/w7EjRWNIo4

— Kenny Nagahama (@Kenny_Nagahama) January 25, 2021

Al Hilal are 30 de puncte după 15 meciuri jucate, iar Răzvan Lucescu este la un singur pas peste Al Ahli și Al Shabab.

Răzvan Lucescu a analizat parcursul său din 2020

Antrenorul lui Al Hilal consideră că anul 2020 a fost unul foarte bun pentru el din punct de vedere profesional. Mai mult, Răzvan Lucescu a dezvăluit de ce surpriză a avut parte înaintea Crăciunului.

„Perioada asta e plină, e stres. Sunt într-o activitate totală și mi-a venit familia, sunt aici nepoții. Aici situația este foarte bună, nu sunt foarte multe cazuri, dar s-au închis granițele din cauza a ce se întâmplă în Europa.

E totul ok. Perioada asta e pe o săptămână, dar poate fi prelungită pe două săptămâni. Sunt mulți care lucrează aici și exista riscul să se întoarcă și să împrăștiască virusul.

Pentru mine a fost un an excelent. Am câștigat campionatul, Cupa, iar acum suntem pe primul loc. A fost momentul în care am fost scoși pe nedrept din Champions League. Noi am făcut tot ce a depins de noi ca să câștigăm și eram pe primul loc.

Am învățat să trec peste astfel de frustrări și să iau tot ce pot dintr-o astfel de situație, ca mai apoi să transmit mai departe”, a spus Răzvan Lucescu la AS.ro

The post Pericol pentru Răzvan Lucescu! Al Hilal, o singură victorie în ultimele șase etape, după remiza cu Al Faisaly | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă