Pericol mare pentru Lionel Messi în partida dintre Barcelona și Valladolid

1 săptămână in urmă 1

Liga 1, etapa 29: Academica - Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1, etapa 29: Gaz Metan - FC Argeş, vineri, 20:30, Digi Sport 1

FC Barcelona nu a pierdut niciodată într-un meci oficiat de Latre, însă catalanii au motive reale de îngrijorare. Jaime Latre l-a pus la punct în două ocazii pe starul argentinian.

Messi a fost pus la punct de două ori de arbitrul Jaime Latre

În 2016, în timpul partidei dintre Sevilla și Barcelona, scor 1-2, Latre i-a arătat cartonașul galben lui Lionel Messi pentru tragere de timp, într-un moment în care argentinianul se încălța, după ce, în urma unui duel cu N’Zonzi, vedeta Barcelonei rămăsese descălțată.

FC Barcelona a cerut anularea cartonașului galben la Liga Spaniolă de Fotbal, însă cererea catalanilor a fost respinsă.

Cu altă ocazie, în 2018, la sfârșitul partidei dintre Barcelona și Bilbao, scor 1-1, Messi a primit un cartonaș galben. Vedeta catalanilor a avut un schimb de replici cu arbitrul Jaime Latre, iar acesta din urmă nu a stat pe gânduri. Messi a plecat nervos spre vestiare strigând „Mă ameninți, mă ameninți! Cu tine este mereu la fel”, referindu-se la cartonașul primit în meciul cu Sevilla.

În clasamentul din La Liga, FC Barcelona se află pe locul 2, cu 62 de puncte, în spatele liderului Atletico Madrid. Valladolid ocupă poziția 16, cu doar 27 de puncte.

Etichete: la liga , fc barcelona , valladolid , lionel messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă