Performanţă-record în Formula 1: Lewis Hamilton a obţinut victoria cu numărul 100, la Marele Premiu al Rusiei

1 lună in urmă 22

Lewis Hamilton a câştigat, duminică, Marele Premiu al Rusiei, a 15-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. Astfel, britanicul a marcat victoria cu numărul 100, o performanţă unică în istoria F1.

Lewis Hamilton a obţinut victoria cu numărul 100, la Marele Premiu al Rusiei

Lewis Hamilton a obţinut victoria cu numărul 100, la Marele Premiu al Rusiei

Profimedia

Lewis Hamilton (Mercedes) are motive să sărbătorească: victoria de la Marele Premiu al Rusiei, în cea de-a 15-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, marchează un nou record. Sportivul britanic a cucerit 100 de trofee în Formula 1, din care 5 au fost câştigate doar în acest sezon. Performanţa lui Hamilton este unică în Formula 1.

Formula 1. Podiumul Marelui Premiu al Rusiei

Pe locul doi s-a clasat Max Verstappen (Olanda, Red Bull Racing), iar pe trei a terminat Carlos Sainz (Spania, Ferrari). Lando Norris (Marea Britanie, McLaren), care pornise din pole position, a încheiat al şaptelea. Etapa a 16-a, Marele Premiu al Turciei, va avea loc în 10 octombrie, pe circuitul Istanbul Par, relatează news.ro.

HISTORY!!! 💯@LewisHamilton becomes the first F1 driver ever to reach 100 wins 👏👏👏#RussianGP #F1 pic.twitter.com/AK5cCAaxpe

— Formula 1 (@F1) September 26, 2021

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă