Perfomanta mare pentru Monica Niculescu la turneul de tenis din Rusia

1 lună in urmă 1

Perechea Monica Niculescu/Lesley Kerkhove (Romania/Olanda) s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Sankt Petersburg, faza in care ar putea sa intalneasca echipa Raluca Olaru/Nadia Kichenok.

Niculescu si Kerkhove au invins in sferturile de finala perechea Makoto Ninomiya/Renata Voracova (Japonia/Cehia), cap de serie numarul 3, scor 6-3, 6-4.

In semifinale, romanca si colega sa vor intalni perechea care se va impune in confruntarea Raluca Olaru/Nadia Kichenok (Romania/Ucraina), cap de serie 1 - Arina Rodionova/Rosalie Van Der Hoek (Australia/Olanda).

Tot miercuri, perechea Laura Ioana Paar/Julia Wachaczyk (Romania/Germania) a ratat, miercuri, calificarea in sferturile de finala, fiind invinsa in primul tur de echipa Oksana Kalasnikova/Alla Kudriavteva (Georgia/Rusia), scor 6-2, 6-4.

Premiul pentru primul tur la dublu este de 3.500 de dolari si un punct. Echipele care ajung pana in sferturi obtin 5.500 de dolari si 100 de puncte, iar cele care ajung pana in semifinale sunt recompensate cu 10.000 de dolari si 185 de puncte.

CITESTE SI:

Real Madrid si Manchester City, calificare fara probleme in sferturile Champions League

VIDEO Budescu i-a raspuns lui Mutu si a marcat un gol ireal, direct de pe tribuna. "Acum ne asteptam sa dai gol de pe nocturna"

Razboi in lumea tenisului. Roger Federer, atacat: Nu a jucat de un an si este deasupra mea in clasament. Este un dezastru


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă