Perechea Simona Halep / Gabriela Ruse înfruntă pe Bernanda Pera / Katerina Siniakova » Primul meci al anului pentru fostul lider WTA

2 săptămâni in urmă 9

Articol de GSP - Publicat marti, 04 ianuarie 2022, 08:13 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 08:13

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) joacă marți primul meci din anul 2022, în proba de dublu de la Melbourne Summer Set 2. Face pereche cu Gabriela Ruse (24 de ani, 87 WTA), împotriva americancei Bernanda Pera și a cehoaicei Katerina Siniakova.

  • Turneele de la Melbourne, Summer Set 1 și Summer Set 2, sunt unele de încălzire înainte de Australian Open. Meciurile se joacă în complexul care găzduiește primul Grand Slam al anului.

LIVE ORA 08:30 » Simona Halep / Gabriela Ruse - Bernanda Pera / Katerina Siniakova

Partida de dublu a româncelor Halep și Ruse va fi a patra a zilei pe terenul cu numărul 12 și va începe în jurul orei 08:30.

 „El m-a învățat cum să fiu omul care sunt astăzi”

ÎNTÂLNIRE

Simona Halep, întâlnire specială la Melbourne: „El m-a învățat cum să fiu omul care sunt astăzi”

Programul româncelor de la Melbourne Summer Set 2

Irina Begu (62 WTA) va deschide ziua pe legendara arenă „Rod Laver”, împotriva americancei Jessica Pegula (18 WTA), de la ora 02:00, în primul tur de la Melbourne Summer Set 2. 

Tot la Melbourne Summer Set 2 va juca și Irina Bara, în finala calificărilor, împotriva rusoaicei Anna Kalinskaya (11 WTA). Meciul de pe terenul cu numărul 6 va începe în jurul orei 06:00.

Programul româncelor de la Melbourne Summer Set 1

La Melbourne Summer Set 1, în jurul orei 04:00, Gabriela Ruse (87 WTA) o va întâlni pe australianca Arina Rodionova (152 WTA). Câștigătoarea joacă în turul secund contra Simonei Halep. 

Imediat, pe același teren, cel cu numărul 8, va intra Jacqueline Cristian (71 WTA), pentru partida cu estona Kaia Kanepi (73 WTA).

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep, întâlnire specială la Melbourne: „El m-a învățat cum să fiu omul care sunt astăzi”

Playtech: BOMBĂ! Octavian Jurma, anunț HALUCINANT! Ireal ce urmează de luni: 'Vine în regim turbo'


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă