Percheziţii la domiciliul lui Cristian Dide într-un dosar DIICOT privind substanţe interzise

1 săptămână in urmă 18

Protestatarul Cristian-Mihai Dide a devenit o ”celebritate” în ultimii ani, fiind unul dintre cei mai vocali reprezentanți  ai mişcării #rezist din Piața Victoriei și, totodată, prin prisma acţiunilor sale, a primit şi numeroase amenzi contravenționale pentru că a descoperit tot felul de modalități excentrice prin care și-a susținut cauzele.

Cristian Dide s-a implicat în aproape toate protestele organizate în București față de guvernarea PSD, fiind personaj principal și în câteva incidente cu Poliția sau cu Jandarmeria. La unul dintre protestele din fața sediului PSD, Dide s-a urcat într-un copac, iar în timpul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei, Dide a fost încătușat de polițiști, în timp ce proiecta mesajul „#Rezist” pe Palatul Regal, scrie Stiripesurse.

În plus, Dide s-a legat, la un moment dat, de gardul Guvernului și a amenințat că își dă foc. Pentru a fi îndepărtat, a fost nevoie ca forțele de ordine să taie o parte din gard. A fost un participant activ la protestele din 10 august 2018 – ”Protestul Diasporei”.

În 2016, Cristian-Mihai Dide candida, din partea PACT, la Roșiori de Vede, atât pentru un loc de consilier local cât și pentru unul de deputat, însă nu a reușit să depășească pragul electoral.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă îi dă în judecată pe poliţiştii care au amendat-o după ce i-a dat dedicații lui Raed Arafat: „În timpul cântatului, plămânii au nevoie de aer!”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă