Percheziții într-un dosar privind infracțiunea de CAMĂTĂ! Dobândă percepută era URIAȘĂ

2 săptămâni in urmă 13

Bani împrumutați sub formă de camătă Bani împrumutați sub formă de camătă

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează, astăzi, 6 percheziţii, din care 5 în Lupeni, județul Hunedoara, și una în Alba Iulia, în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea de camătă, relatează realitateadealba.net.

MARŢI, 16 NOIEMBRIE 2021, 09:46

SURSĂ: Realitatea.NET AUTOR: REALITATEA.NET

Din cercetări a rezultat că, în perioada decembrie 2020 – iunie 2021, o femeie de 42 de ani, din localitatea hunădoreană Lupeni, ar fi acordat 23 de împrumuturi, în sumă totală de 84.500 de lei, unei femei din Alba Iulia, percepând o dobândă de 25% pe lună, din valoarea fiecărui împrumut, până la data restituirii debitului principal.

Partea vătămată ar fi fost prejudiciată cu suma de 37.312 lei, care ar fi fost plătită, până în prezent, cu titlu de dobândă. 

La percheziții, alături de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, participă polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.  

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă