Percheziții în dosarul crimei din Bolintin-Vale. Echipajele de poliţişti şi jandarmi din oraș au fost suplimentate

1 săptămână in urmă 25

Vineri, 14 Ianuarie 2022, ora 18:42

121 citiri

Percheziții în dosarul crimei din Bolintin-Vale. Echipajele de poliţişti şi jandarmi din oraș au fost suplimentate

Polițiștii și jandarmii fac patru percheziții domiciliare vineri, 14 ianuarie, în dosarul privind crima din orașul Bolintin-Vale, județul Giurgiu.

”Prin percheziţiile domiciliare efectuate se caută elemente probatorii în cauza administrată de procurorul de caz. Ulterior, în baza probatoriului, se vor propune măsuri în cauză”, a informat Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Activităţile se desfăşoară în urma încuviinţării mandatelor de către Tribunalul Giurgiu.

Potrivit anchetatorilor, în seara de 9 ianuarie, un tânăr din oraşul Bolintin-Vale a lovit cu o piatră în cap un şofer de microbuz care se deplasa în zonă.

Poliţiştii care au sosit la faţa locului, solicitaţi prin 112, au găsit un bărbat din Bucureşti care prezenta urme de agresiune şi care a fost transportat la o unitate sanitară din Capitală pentru îngrijiri. Însă, ulterior, victima a decedat.

Tânărul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Giurgiu, şi marţi a fost prezentat instanţei, care a dispus arestarea preventivă.

Având în vedere faptul că persoana vătămată a decedat, urmează a se analiza oportunitatea schimbării încadrării juridice, în funcţie de rezultatele necropsiei, a precizat IPJ Giurgiu.

În localitate a fost constituită zonă specială de siguranţă publică, după ce, zilele acestea, mulţi locuitori din oraşul Bolintin-Vale au ieşit să protesteze. Echipajele de poliţişti şi jandarmi au fost suplimentate.

Citeste si:

Autoritățile din Giurgiu s-au întâlnit cu protestatarii din Bolintin-Vale. Conflictul a pornit după ce un tânăr a omorât un localnic cu o piatră

Prefectul judeţului Giurgiu, Aneta Matei, a precizat miercuri, 12 ianuarie, că protestul din Bolintin-Vale a pornit în urma unui conflict între localnici și un grup de etnici romi. Miercuri...

Percheziții la o importantă companie de stat din Bulgaria. Șefii societății, acuzați că ar vinde României ”gaz ieftin”

Poliţia bulgară şi agenţia de stat pentru securitate naţională desfăşoară vineri, 14 ianuarie, percheziţii la birouri ale Bulgargaz, compania de distribuţie a gazelor deţinută de stat,...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă