Percheziții de amploare la indivizi care vindeau diplome de studii și atestate profesionale false. Descoperirea poliției

2 luni in urmă 9

Percheziţii la o grupare care falsifica diplome de studii şi certificate de calificare profesională, pe care le vindea. Peste 300 de astfel de documente, găsite

Galerie (3)

Percheziții de amploare. Indivizii vindeau diplome de studii și atestate profesionale

Politia Romana

Poliţiştii de la transporturi, cu sprijinul altor forţe ale Ministerului Afacerilor Interne, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, au făcut 221 de percheziţii, în 34 de judeţe şi în Bucureşti, la o grupare bănuită că ar fi falsificat diplome de studii şi certificate de calificare profesională, pe care le-ar fi comercializat. Peste 300 de astfel de documente au fost găsite în urma percheziţiilor, relatează news.ro.

Ce au descoperit polițiștii la percheziții

Potrivit Poliţiei Române, miercuri, poliţiştii de la transporturi, cu sprijinul altor forţe ale Ministerului Afacerilor Interne, au pus în executare 221 de mandate de percheziţie domiciliară, în 34 de judeţe şi în Bucureşti. Acţiunea s-a desfăşurat într-un dosar penal al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, în care se fac cercetări pentru constituirea unui grup infracţional organizat, înşelăciune şi fals material în înscrisuri oficiale. Din cercetări a reieşit că mai multe persoane s-ar fi organizat într-o grupare, care ar fi falsificat, prin contrafacere, diplome de studii şi certificate de calificare profesională, pe care le-ar fi comercializat.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite 346 de înscrisuri, reprezentând diplome de studii, certificate de absolvire, certificate de calificare profesională, suplimente, foi matricole, traduceri legalizate, licenţe de pescuit, autorizaţii de pescuit calcan şi atestate, susceptibile a fi contrafăcute, precum şi un revolver şi 59 de cartuşe cu bile metalice, deţinut ilegal. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

diplome falsificate atestate profesionale perchezitii
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă