Percheziții de amploare, în Iași. Reţea de proxeneţi, destructurată - 3 persoane reţinute

2 săptămâni in urmă 14

 Arhivă Sursa foto: Arhivă

Poliţiştii din Iaşi au efectuat, luni dimineață, şapte percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. În urma acestora, trei persoane au fost reţinute, informează realitateadeiasi.net.

LUNI, 27 SEPTEMBRIE 2021, 10:59

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, începând cu luna octombrie 2020, doi tineri şi o tânără le-ar fi înlesnit mai multor minore activitatea de practicare a prostituţiei, obţinând astfel foloase patrimoniale.

,,În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă, dispozitive mobile de comunicare şi bani. De asemenea, cele trei persoane bănuite de comiterea faptelor au fost conduse la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 26 septembrie, au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore. Cele trei persoane bănuite de comiterea faptei vor fi prezentate, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi", se precizează în comunicatul de presă al IPJ.

Cercetările în acest caz continuă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă