Percheziții de amploare în Capitală și în Ilfov. Doi muzicieni, suspectați de evaziune fiscală - Surse

4 săptămâni in urmă 29

 Arhivă Sursa foto: Arhivă

Au fost percheziții de amploare, vineri dimineață, în Capitală și în județul Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală. Potrivit unor surse, printre suspecți sunt și doi bărbați care au făcut parte din trupele Class și Sfinx Experience. 

VINERI, 05 NOIEMBRIE 2021, 16:57

SURSĂ: Realitatea PLUS AUTOR: REALITATEA.NET

Oamenii legii au descoperit că, în perioada 2013-2016, administratorii unor firme din București au înregistrat fictiv achiziții de bunuri și servicii, iar documentele justificative au fost emise de societăți clonate.

Au fost descoperite infracțiuni de evaziune fiscală, iar prejudiciul este de aproximativ 1,2 milioane de lei. Mai multe persoane au fost duse la audieri. 

„Din cercetări s-a conturat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2013-2016, administratorii unor firme din Bucuresti au înregistrat fictiv achiziții de bunuri și servicii în valoare de aproximativ 5.700.000 lei, documentele justificative fiind emise de entități comerciale ce prezintă caracteristicile unor societăți <<cu identitate clonată>>”, se mai arată în comunicatul transmis.

La sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 5 vor fi aduse mai multe persoane pentru continuarea cercetărilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă