Pepe şi-a lovit soţia de trei ori, apoi ar fi fugit

3 luni in urmă 1

Pepe şi-a lovit soţia de trei ori, apoi ar fi fugit. Potrivit Cancan.ro, discuţia dintre cei doi a fost una destul de tensionată şi ar fi agresat-o pe Raluca Pastramă în fața fetelor pe care le are cu bruneta, micuțele aflându-se la numai câțiva pași de locul în care s-au produs scenele șocante.

Pepe şi-a lovit soţia de trei ori, apoi ar fi fugit

În primă fază, Pepe și-ar fi ieșit din minți și ar fi strâns-o pe aceasta de gât, lăsându-i urme. Furios, artistul nu s-ar fi oprit aici, căci, la un moment dat, ar fi smucit mâna soției sale și ar fi lovit-o de mașină, cu forța. Ulterior, Pepe ar mai fi lovit-o o dată pe Raluca, cu podul palmei, peste față, pentru a nu-i lăsa urme. Încă un amănunt șocant ar fi că, imediat după ce a comis aceste fapte oribile, Pepe ar fi fugit de la fața locului, scrie sursa menţionată mai sus.

Imediat după episodul traumatizant, Rluca și-a contactat avocații și este hotărâtă să obțină custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are împreună cu Pepe.

Citeşte şi: Divorţul anului în SHOWBIZ: Raluca Pastramă a cerut ordin de protecţie împotriva lui Pepe

Raluca pastramă vrea custodia exclusivă a fetiţelor

După episodul traumatizant, petrecut chiar sub privirile copiilor, bruneta ar fi luat o decizie radicală. Raluca și-a contactat avocații și este hotărâtă să obțină custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are împreună cu Pepe.

Cei doi au de împărţit şi o avere imensă: casa din zona Pipera, unde au locuit împreună până de curând și care este evaluată la 400.000 de euro; casa în care Raluca Pastramă a înființat grădinița pe care o administrează, evaluată la aproximativ 650.000 de euro; barul pe două etaje, deschis de Pepe în Calea Victoriei, evaluat la 550.000 de euro; o mașină Porsche Macan de aproximativ 65.000 de euro; o mașină Mercedes V Class în valoare de 50.000 de euro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă