Pepe este câștigătorul „Te cunosc de undeva!”, în cea de-a șasea gală a sezonului 16. „Acest premiu vreau să-l dedic fetițelor mele”

1 lună in urmă 3

În cea de-a șasea gală a show-ului „Te cunosc de undeva!”, de sâmbătă, 13 martie, Pepe a câștigat premiul, după ce s-a transformat în Motanul Dănilă.  Artistul s-a bucurat enorm să câștige și a dedicat premiul personajului pe care l-a interpretat, dar a mai venit cu o completare.

„Acest premiu vreau să-l dedic fetițelor mele pentru că s-au bucurat foarte mult când mi-a picat acest persoaj și Dem Rădulescu (…) merită tot respectul și am o mare onoare pentru că am putut interpreta acest rol”, spune concurentul, potrivit a1.ro.

Pepe este câștigătorul „Te cunosc de undeva!”, în cea de-a șasea gală a sezonului 16. „Acest premiu vreau să-l dedic fetițelor mele”

Așadar, în gala cu numărul 6 a sezonului 16 de Te cunosc de undeva!, Adriana Trandafir și Romică Țociu au interpretat un fragment din Mary Poppins, Pepe a fost Motanul Dănilă din filmul Veronica.

Liviu și Andrei i-au interpretat pe Dana și Mihai din Liceenii, Mirela Vaida a adus pe scenă un fragment din Les Miserables, Cristina Vasiu s-a transformat în Christina Aguilera.

Emilia Popescu a făcut show costumată în Sophia Loren, Radu Ștefan Bănică a fost o Kate Hudson sexy, iar Ana Baniciu și Raluka au redat un fragment din filmul Grease.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă