Pepe a spart banca pentru o achiziție de 100.000 de euro. Iubita lui e în al nouălea cer FOTO EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 19

Pepe traversează o perioadă bună din viața lui. Acesta a trecut printr-un divorț dureros de mama fiicelor sale, Raluca Pastramă, însă și-a găsit liniștea în brațele unei noi partenere. De asemenea, se pare că el o duce bine și pe plan financiar, căci și-a permis o achiziție în valoare de 100.000 de euro.

Ce și-a cumpărat Pepe. Fanii au fost uluiți, achiziția costă 100.000 de euro

Pepe este, fără dar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Acesta se bucură de mult succes și fiecare apariție a sa este extrem de apreciată. Cântărețul o duce extrem de bine atunci când vine vorba despre câștigurile materiale, mai ales pentru că și-a îndeplinit o dorință costisitoare.

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă divorțează a venit ca un trăznet pentru mulți români care se așteptau ca aceștia să aibă o legătură de iubire indestructibilă. Cei doi au împreună două fetițe, Maria și Rosa. În cele din urmă, ei s-au înțeles în privința separării și au păstrat o relație de amiciție.

Încă de la despărțirea de mama fiicelor sale, Pepino o duce foarte bine. Acesta a început o relație cu o faimoasă make-up artist, iubita lui atrâgând toate privirile. De asemenea, el nu se uită la bani atunci când vine vorba despre plăcerile pe care le are, așa că nu a stat pe gânduri și a făcut o achiziție scumpă!

Cum a fost surprins Pepe. Artistul o duce bine în pandemie

Pepino și-a cumpărat un bolid de lux la care visează foarte mulți iubitori de mașini. Cântărețul și-a scos bijuteria la plimbare, așa că BMW-ul nou-nouț în valoare de 100.000 nu a putut să treacă neobservat. Acesta a fost surprins la cumpărături, unde a mers alături de noua iubită.

Artistul o duce foarte bine după divorț. Acesta locuiește alături de partenera lui în vila pe care o deține în Pipera. Cei doi au fost surprinși la cumpărături de către Paparazzi Impact.ro, iar mașina extrem de scumpă, dar și gesturile de gentleman pe care le-a făcut Pepino, au atras atenția.

Ce a făcut Pepe pentru noua iubită

Latino-loverul s-a luptat cu plasa plină de produse, în timp ce iubita lui îl privea, semn că aceasta este protejată de către Pepino și tratată exact ca o prințesă. Cântărețul a pus toate cumpărăturile în portbagajul bolidului de lux, iar noua parteneră nu l-a scăpat din ochi.

Iubita artistului nu s-a urcat în mașină până ce Pepe nu a pus toate produsele în bijuteria pe patru roți. Cei doi par să se înțeleagă excelent, iar cântărețul o duce bine în viața amoroasă, dar pe plan financiar, mai ales pentru că achiziția lui nu este una pe care și-o permit foarte mulți oameni.

The post Pepe a spart banca pentru o achiziție de 100.000 de euro. Iubita lui e în al nouălea cer FOTO EXCLUSIV appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă