Pep Guardiola vrea să-i dea lovitura decisivă lui Jose Mourinho! Le-a cerut șefilor lui Manchester City transferul lui Harry Kane, chiar după meciul cu Tottenham

3 luni in urmă 15

Pep Guardiola pregătește o mutare spectaculoasă și o lovitură grea, în același timp, pentru rivalul Jose Mourinho: transferul lui Harry Kane la Manchester City.

Echipa lui Guardiola a expediat 22 de șuturi, în deplasare, către poarta londonezilor de la Tottenham, dar a pierdut clar cu scorul de 2-0, în ultima etapă a Premier Leaggue.

Tehnicianul iberic vrea să-l aducă la echipă pe căpitanul Angliei pentru a rezolva problemele din compartimentul ofensiv.

Pep Guardiola vrea să-i dea lovitura fatală lui Jose Mourinho prin transferul căpitanului Harry Kane

În negocierile purtate cu șefii clubului, care până la urmă s-au încheiat cu parafarea unui nou contract pe 2 ani cu Manchester City, Pep Guardiola a insistat pentru aducerea unor fotbaliști noi și numele unui atacant a fost pronunțat cel mai des la discuții de managerul catalan.

David Beckham va câștiga mai mulți bani de la FIFA 21 decât de la Manchester United și PSG

Este vorba de fotbalistul cu cea mai influentă evoluție din Premier League și care a contribuit la cea mai recentă înfrângere a lui City: Harry Kane.

Guardiola le-a cerut conducătorilor de pe Ettihad Stadium să analizeze serios posibilitatea transferului său și a insistat pe acest subiect și după înfrângerea din campionat.

Tottenham este dependentă de golurile sale: „Fotbal Club Harry Kane”

Mulți dintre apropiații lui Kane cred cu tărie că vârful Angliei ar putea forța o plecare de la echipa londoneză, dacă Spurs nu va câștiga un trofeu în acest sezon. Este ceva ce jucătorul lui Mourinho încearcă cu disperare să schimbe. Dar multe s-au schimbat și în atmosfera care înconjoară clubul londonez. Brusc, există mai multă încredere cu privire la câștigarea unui trofeu și poate chiar a titlului în Premier League.

Harry Kane este numărul 9 ideal pentru Jose Mourinho: „Harry Kane va schimba probabil felul în care oamenii privesc un atacant. Un atacant poate fi omul meciului fără să marcheze niciun gol. El e fantastic și reprezintă foarte bine spiritul echipei”, a spus managerul portughez.

Nu cu mult timp în urmă, la Tottenham exista teama că dacă Harry Kane nu marchează într-un meci, nimeni altcineva nu ar fi făcut-o. Spurs erau dependenți complet de el. Guardiola însuși l-a ironizat profesional pe argentinianul Pochettino, după ce i-a numit echipa „Fotbal Club Harry Kane”.

Rămâne de văzut dacă transferul lui Harry Kane la Manchester City se va realiza sau totul va rămâne doar un vis frumos al lui Pep Guardiola.

The post Pep Guardiola vrea să-i dea lovitura decisivă lui Jose Mourinho! Le-a cerut șefilor lui Manchester City transferul lui Harry Kane, chiar după meciul cu Tottenham appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă