Pep Guardiola, verdict dur după ce Frank Lampard a fost dat afară de la Chelsea

1 lună in urmă 1

Liga 1: Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 15:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Universitatea Craiova, marți, 17:30, Digi Sport 1

Ce spune Pep Guardiola despre demiterea lui Frank Lampard de la Chelsea

"Aici trebuie să câştigi. Oamenii vorbesc de proiecte, idei, dar nu există aşa ceva. Ori câştigi, ori eşti dat afară", este verdictul dur dat de Pep Guardiola, informează news.ro.

Guardiola a afirmat că respectă decizia clubului Chelsea, dar a menţionat că îl îmbrăţişează pe Frank Lampard: "Sper ca la finalul carantinei să putem să ne vedem la un restaurant. Noi depindem de rezultate, nu de modul de a juca, de filozofia noastră. Trebuie să obţii rezultate, iar dacă nu le obţii, vei fi înlocuit".

Frank Lampard, OUT de la Chelsea

Antrenorul Frank Lampard a fost demis, luni, de la conducerea tehnică a lui Chelsea.

Lampard, 42 de ani, a fost numit antrenor la Chelsea la începutul lunii iulie 2019, în locul italianului Maurizio Sarri. Cu el pe bancă, echipa londoneză a terminat campioantul trecut pe locul 4 în Premier League, la egalitate de puncte cu Manchester United de pe locul 3, şi după campiona Liverpool şi după Manchester City.

În acest sezon, Chelsea este pe locul 9, cu 29 de puncte din 19 meciuri, la patru puncte de Tottenham, de pe locul 5, de Liga Europa, şi la cinci puncte de Liverpool, de pe locul 4, de Liga Campionilor. "Albaştrii" au pierdut cinci din ultimele opt jocuri disputate în campionat.

Etichete: chelsea , manchester city , pep guardiola , frank lampard
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă