Pep Guardiola a răspuns zvonurilor care îl dau pe Raheem Sterling ca și plecat la Barcelona! Ce anunț a făcut managerul spaniol

1 săptămână in urmă 22

Pep Guardiola, tehnicianul campioanei Manchester City, susține că nu știe de vreun contact între FC Barcelona și elevul său Raheem Sterling.

Cu toate acestea, antrenorul spaniol recunoaște că fostul său club, care este unul dintre giganții Spaniei, poate semna oricând un jucător pe care și-l dorește.

Pep Guardiola este convins că Barcelona îl poate semna pe starul Raheem Sterling dacă va dori acest lucru

Pep Guardiola a vorbit despre plecarea lui Raheem Sterling, de la Manchester City, și a dezvăluit că FC Barcelona poate fi o destinație ideală pentru acesta.

„Avem prea multe lucruri de făcut, dar dacă FC Barcelona este interesată de vreunul dintre jucătorii noștri, sunt convins că îi poate semna fără probleme”, a spus tehnicianul iberic pentru Mundo Deportivo, în legătură cu zvonurile despre un eventual transfer în luna ianuarie al lui Raheem Sterling pe Camp Nou.

„Orașul, clubul, istoria, pentru fotbaliști aceste detalii sunt cele care seduc mereu foarte mult. Dacă Barcelona este interesată de un fotbalist al nostru, va porni mașinăria, este ca un vas de croazieră pe ocean. Barcelona, de bine, de rău, poate face ce vrea ea”, a adăugat fostul mare antrenor al grupării catalane.

Raheem Sterling, 26 de ani, mai are contract cu campioana Premier League până în 2023, dar nu pare să își dorească prelungirea șederii sale pe Etihad Stadium.

Internaționalul englez joacă pentru Manchester City din 2015 și a adunat până acum 307 partide în tricoul echipei antrenate de Pep Guardiola.

The post Pep Guardiola a răspuns zvonurilor care îl dau pe Raheem Sterling ca și plecat la Barcelona! Ce anunț a făcut managerul spaniol appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă