Pentru Prunea, Dinamo - FCSB nu a fost un derby: ”Echipa mai bună a câștigat”

2 luni in urmă 1

Liga 1: Chindia Târgoviște - Botoșani, joi, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - UTA Arad, joi, 13:30, Digi Sport 1

Fostul component al Generației de Aur a remarcat diferența dintre cele două echipe.

„Nu, n-a fost derby, pentru că n-au fost spectatori. Diferență mare între cele două echipe, mai ales în prima repriză, unde FCSB putea să închidă jocul. În repriza a doua, Dinamo a revenit, putea să și egaleze pe final, dar una pesta alta, cred că echipa mai bună a câștigat. Dinamo este mult mai bine decât ce oferă la nivel administrativ. Băieții ăștia de la Dinamo chiar că merită toate aprecierile", a explicat Prunea, la Fotbal Club.

Florin Prunea: ”Acela va fi momentul adevărului”

Dinamo se putea apropia de play-off cu o victorie în fața rivalei. Acum, Chindia, ocupanta ultimului loc de play-off, se poate distanța la șase puncte de ”câini”. Prunea spune că obiectivul echipei ar trebui să fie terminarea acestui sezon și obținerea licenței pentru sezonul următor.

"E o liniște reală la Dinamo și cred că pașii pe care i-au făcut cei din DDB au fost după ce s-au consultat cu foarte mulți oameni. Și mă refer la negocierile în care au scăpat de jucătorii cu salarii consistente. Cu toate că eu crded că dacă Dinamo și-ar fi păstrat lotul cu care a început campionatul, putea ajunge în play-off fără probleme. Dar n-a avut de ales.

Atunci au început să negocieze și au făcut pașii corecți chiar dacă au pierdut din punct de vedere sportiv. Va fi din ce în ce mai greu, dar ei vor să salveze clubul, ăsta este obiectivul lui Dinamo în acest moment, să termine în Liga 1.

Data de 31 martie e pentru cei care vor să joace în Cupele europene. Dar pentru Dinamo e la 31 aprilie, sau 31 decembrie. Acela va fi momentul adevărului pentru că licența e condiție obligatorie pentru a participa în Liga 1”, a spus Florin Prunea, la Fotbal Club.

Dinamo a rămas pe locul nouă, cu 25 de puncte, iar FCSB a rămas pe primul loc și a ajuns la 48 de puncte. CFR este pe locul doi, cu 44 de puncte și un meci mai puțin.

VIDEO cu rezumatul partidei Dinamo - FCSB 0-1

Etichete: dinamo , florin prunea , dinamo fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă