”Pentru mine este ușor”! Pe cine alege Paulo Dybala dintre Messi și Ronaldo

2 săptămâni in urmă 33

  • Liga 1: CFR Cluj - Universitatea Craiova, sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Rapid - Mioveni, sâmbătă, ora 15:00, Digi Sport 1

De asemenea, atacantul lui Juventus a vorbit despre conaționalul său, Sergio Aguero, și un posibil transfer al acestuia la gruparea catalană.

Dybala nu poate alege între Messi și Ronaldo

Argentinianul a vorbit despre Lionel Messi, al cărui viitor în formația catalană este încă incert. De asemenea, Dybala a anticipat ce s-ar întâmpla dacă Messi ar ajunge la Juventus: ”Ar fi frumos să se retragă la Barcelona. Dacă ar veni la Juventus, cu Cristiano și Leo, nu ar fi deloc ușor să mai prinzi loc în echipă. Pentru un jucător din echipă, ar fi foarte greu dacă acest lucru s-ar întâmpla”, a spus Dybala, citat de Sport.

Întrebat care dintre cei doi giganți este cel mai bun, Paulo Dybala a ales să fie diplomat și să îi aleagă pe amândoi. Argentinianul, coechipier cu Ronaldo la Juventus și cu Messi la selecționata Argentinei, a declarat: ”Nu cred că se aseamănă deloc. De aceea este foarte ușor pentru mine. Îi aleg pe amândoi. Nu cred că unul este mai bun decât celălalt”.

Paulo Dybala a vorbit și despre posibilitatea ca Sergio Aguero să îmbrace tricoul Barcelonei. Atacantul lui Juventus este de părere că sunt șanse ca acest lucru să se întâmple, mai ales că relația dintre atacantul lui Manchester City și conaționalul său, Lionel Messi, este una foarte bună:

Nu este o decizie ușoară pentru el pentru că multe cluburi îl doresc. Are o relație foarte bună cu Leo Messi. Nu am mai vorbit de mult timp cu el, dar i-am spus că are porțile deschise la Juventus”, a spus Dybala, citat de Sport.

Paulo Dybala spune despre Ronaldo că este ”total obsedat” să câștige

Internaționalul argentinian susține că Ronaldo este obsedat de câștig și vrea întotdeauna să dovedească faptul că este cel mai bun. Din acest motiv, portughezul devine foarte nervos atunci când pierde.

Amândoi ne apropiem de o sută de goluri pentru Juventus. Mie îmi mai trebuie unul și lui îi lipsesc trei. Întotdeauna vrea să câștige. Chiar și la antrenament, când pierde, devine foarte nervos pentru câteva minute.

Ne antrenăm împreună și exersăm loviturile libere. Eu execut de pe partea dreaptă și el, de pe partea stângă. Este total obsedat. Mereu vrea să câștige, mereu.

Au existat zvonuri despre o posibilă mutare a lui Messi la Juventus, dar știm că ar fi dificil. Este greu să alegi dintre el și Cristiano”, a declarat Paulo Dybala.

Etichete: cristiano ronaldo , lionel messi , sergio aguero , paulo dybala
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă