Pentru ei tot Steaua e » Cum a fost pe stadion la CSU Craiova - FCSB: clubul lui Gigi Becali continuă să umple arenele în Liga 1

1 săptămână in urmă 22

Articol de - Publicat duminica, 18 septembrie 2022, 22:12 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2022 22:41

FCSB e un club care și-a pierdut numele istoric, însă rivalii tradiționali din campionat încă-l mai recunosc ca pe un dușman clasic. 

Craiova adună pe stadion douăzeci de mii de oameni pentru un meci cu FCSB într-un moment în care nici gazdele, nici oaspeții nu o duc bine. 

Universitatea Craiova - FCSB, în etapa #11 » Compagno egalează din penalty în minutul 45+6

Universitatea Craiova - FCSB

Universitatea Craiova - FCSB, în etapa #11 » Compagno egalează din penalty în minutul 45+6

Pentru ei tot Steaua e

Ambele formații se află în zona de play-out, iar partida aceasta nu e decisivă pentru nimic, nu-i poate rezolva complet problemele vreuneia dintre ele. 

Oltenii se strâng în peluză și în tribuna a doua, pe care aproape le umplu, mai ales pentru că ei continuă să trateze un astfel de duel ca pe un derby, un clasic al campionatului cu un afiș ciuntit din cauza absenței mărcii care-i aprindea în trecut pe fanii alb-albaștri. 

În loc de Steaua București, pe afiș apare FCSB, un nume care nu ar însemna mai nimic dacă oamenii ar accepta că formația aceasta a apărut abia în 2003

Instanțele judecătorești așa au stabilit, dar galeriile judecă diferit. Dinamoviști, rapidiști și craioveni tratează SC FC FCSB SA a lui Becali ca pe un dușman vechi împotriva căruia au mai luptat și cu mult timp înainte ca Gigi să apară în fotbal.

Citește și alte știri de actualitate: 

Rădoi s-a lăudat că știe echipa lui Dică, dar s-a păcălit: „Mă încumet să o spun”

Confirmă discuția decisivă dintre Petrescu și Varga: „Nu știam că o să vorbească desprea asta în conferință!”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă