Pensiune din București, distrusă de un grup de tineri de Revelion. Pagubele se ridică la mii de euro

3 săptămâni in urmă 19

Mai mulți turiști care au închiriat pentru o vilă din centrul Capitalei pentru a chefui de Revelion au devastat pereții camerelor și mobilierul. Proprietarul pensiunii a declarat că pagubele pe care le-au produs cei pe care i-a cazat se ridică la 20-30.000 de euro. Bărbatul a depus și plângere penală, potrivit Digi24.

Potrivit imaginilor Digi24, tinerii au spart pereții, ușile, televizoarele, au pus la pământ frigiderul și au deteriorat piese de mobilier.

”Uitați televizorul, l-au aruncat de la etaj. Aici era biroul, era închis, uitați e spart, au forțat, au tăiat cablurile, nu știu ce credeau că o să fie și apoi au intrat în birou și au scos camerele de luat vederi din funcțiune. E imposibil așa ceva, n-ai cum… spargi pereți”, a declarat Iancu Barbu, proprietarul pensiunii distruse.

În ajunul Anului Nou, tinerii l-au sunat pe proprietar și i-au spus că își caută un loc unde să petreacă Revelionul, iar bărbatul a oferit locul spre închiriere.

”Pe 31 decembrie în jur de ora 2, 3 fără ceva, m-a sunat un cetățean că ar vrea să închirieze vila aceasta pentru revelion, că apartamentul în care urmau să facă nu mai era disponibil. OK, eu fiind plecat la munte, la ora 7 a venit colega mea, s-a întâlnit cu ei, a luat banii, s-a dat bon fiscal și vedeți ce s-a întâmplat”, a mai spus bărbatul.

ndcwyja0yjk2odyyn2y5mmewngywy2fjyjhmytjiowyIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Ulterior, proprietarii au observat că toate camerele de supraveghere nu mai funcționează și au încercat să ia legătura cu tinerii, însă niciunul dintre ei nu a mai răspuns. Dimineața, proprietarii pensiunii au ajuns în locație și au găsit pereții devastați și mobilierul distrus.

Iancu Barbu estimează pagube de până la 30.000 de euro. Bărbatul a anunțat că va aduce o echipă care să-i estimeze reparațiile. Între timp, el a făcut plângere penală.

Reprezentanții Poliției Capitalei au precizat pentru Digi24 că cercetările sunt efectuate de Secția 14 Poliție și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, iar petrecăreții vor fi cercetați pentru distrugere.

Foto: Digi24

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă