Pensiune devastată de petrecăreți în Noaptea de Revelion. Pagubele se ridică la zeci de mii de euro

2 săptămâni in urmă 31

Luni, 03 Ianuarie 2022, ora 10:32

54 citiri

Pensiune devastată de petrecăreți în Noaptea de Revelion. Pagubele se ridică la zeci de mii de euro

Proprietarul unei pensiuni din București s-a trezit cu afacerea distrusă după noaptea de Revelion. Cei care închiriaseră vila sunt acum cercetați de poliție.

Pensiunea este chiar în centrul Capitalei și a fost închiriată chiar în ultima zi a anului. La ora 1 noaptea, proprietarii au observat că toate camerele de supraveghere nu mai funcționează și au încercat să ia legătura cu tinerii, însă niciunul dintre ei nu a mai răspuns. Dimineața, proprietarii pensiunii au ajuns în locație și au avut parte de o supriză neplăcută, au găsit pereții devastați și mobilierul distrus, a transmis Digi 24.

Proprietarul a făcut plângere penală.

”În data de 1 ianuarie 2022, Secția 14 Poliție a fost sesizată, de un bărbat cu privire la faptul că a inchiriat, pentru Revelion, pensiunea pe care o deține în București, unui grup de tineri, dimineața constatând mai multe distrugeri în interior.

Având în vedere că au relaționat telefonic și cheile au fost predate de un intermediar, nu a putut preciza date de contact sau numărul persoanelor care au participat.

Cercetările sunt efectuate de Secția 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și pentru identificarea tuturor persoanelor”, a transmis Poliția capitalei pentru Ziare.com.

Pagube imense după noaptea de Revelion

”Când a venit femeia de curățenie, vedeți exact ce a găsit. A sunat la poliție. S-au strâns probe, s-au luat amprente, au lucrat ieri de la ora 10 dimineața până la ora 8 seara. Am făcut plângere penală și acum așteptăm”, a spus Iancu Barbu, proprietarul pensiunii.

El a mai spus că pagubele, la o primă evaluare s-ar ridica la 20.000- 30.000 de euro.

”Mâine mă apuc să iau fiecare cameră în parte să văd exact stricăciunile peste tot și o să aduc și o echipă să-mi estimeze reparațiile, sunt 4 televizoare sparte, vreo 6 uși sparte”, a spus proprietarul.

Citeste si:

 „Valorile termice, mult mai ridicate faţă de cele normale”

Vremea în Bucureşti va fi mai caldă decât în mod obişnuit în următoarele zile, temperatura maximă situându-se în jurul valorii de 12 grade Celsius, potrivit prognozei speciale emise...

Petrecere românească, de Revelion, pe o plajă din Zanzibar. Au dansat pe muzică machedoneană și au încins hore printre palmieri VIDEO

Peste 400 de români au ales să petreacă Revelionul departe de țară, pe o plajă din Zanzibar. Oamenii s-au distrat și au dansat până în zori. Revelionul la 30 de grade Celsius când în...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă